A B1 blog gasztro rovata



Mit kezdjünk a répánkkal?

2015. május 31. - Tardosj

Mit kezdjünk a répánkkal, a retkünkkel esetleg a karalábénkkal? Most egy speciális megoldást mutatunk. Mert persze lehet így is, úgy is megfőzni, megpárolni, nyersen megenni, sőt, még grillezni is. 

Feltálalhatjuk köretként, főzeléknek vagy levesben. Elrágcsálhatjuk unalmunkban, vagy kedvenc hóemberünknek orrot formázhatunk belőle. És nyilván még számtalan jó megoldás létezik.

Az egyik kétségtelenül az, hogy szobrot faragunk belőle. Egyrészt, amit elrontanánk, azt még mindig hasznosíthatjuk a konyhánkban, másrészt, később azt is, amelyiket nem rontjuk el. Minden út a hasba vezet.

milano_vegetable_p1190304.JPG

milano_vegetable_p1190307.JPG

milano_vegetable_p1190308.JPG

milano_vegetable_p1190310.JPG

milano_vegetable_p1190312.JPG

Ha már Olaszország, akkor Nápolyi falatkák

A bejegyzés trackback címe:

https://b1gasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr287506714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.