A B1 blog gasztro rovata



Frissülj fel a nyár legmenőbb borkoktéljaival!

2016. július 02. - Ninon

A nyári forróságban nincs is üdítőbb, mint egy kellemes teraszon élvezni egy jéghideg fröccsöt vagy rosét. Pár hozzávalóval viszont tovább fokozhatjuk az élményt, és könnyen mediterrán koktélt készíthetünk kedvenc italainkból. A Kovács Borház nyári borkoktéljait bárki egyszerűen elkészítheti és igazi tengerparti hangulatot varázsolhat otthonába vagy egy baráti összejövetelre.

nyari_borkoktelok.jpg

Fruska Spritz

  • 3 rész habzó bor (Fruska)
  • 2 rész Aperol
  • 1 rész szóda

A borospoharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktélt ízlés szerint feldobhatjuk gyümölcsökkel, a Kovács Borház a narancsszeletekre esküszik.

Epres Rosie

  • 2 dl rosé (Pipacs)
  • 3 cent málna- vagy eperszörp
  • 1 dl szóda

A borospoharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktél még finomabb friss eperrel vagy málnaszemekkel.

Ginger Gentleman

  • 2 dl száraz fehérbor (Gavallér)
  • 1 dl gyömbérital

A bor és gyömbérüdítő párosát tökéletesen kiegészítik a narancs- és citromszeletek.

forrás: Red Lemon Media

A bejegyzés trackback címe:

https://b1gasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr848861616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.