A B1 blog gasztro rovata



Újrahasznosított csokitojás - a tökéletes húsvéti aperitif

2018. április 01. - PilarT

Húsvétkor minden háztartásban felhalmozódik egy csomó locsolásra kapott, vagy nyuszitojta csokitojás, amit aztán vagy megesznek a pasik/gyerekek, vagy nem. Nálunk általában nem. Mivel nem szeretem a pazarlást, de annyira a csokit sem magában, ezért nagy rajongója vagyok az édesség-újrahasznosításnak. Íme egy tökéletes ötlet felnőtteknek a maradék csokitojások felhasználására:

Baileys helyett használhattok persze tojáslikőrt, csokilikőrt, bármilyen likőrt, de még pálinkát is. Arra viszont ügyeljetek, hogy ne teljen el sok idő a szervírozás és a fogyasztás között, nehogy átmelegítse (vagy átmarja) az alkohol a csokipoharat. Tökéletes welcome drink egy utóhúsvéti partyhoz. A mohóbbaknak a fületlenített csokinyúl-poharat ajánlom.

Forrás: 9gag

A bejegyzés trackback címe:

https://b1gasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr2213737132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.